ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ο τρόμος του νεκροθάφτη

Tweet
Share
Tweet
Share

Τα χρειάστηκε για τα καλά ένας εργαζόμενος σε γραφείο τελετών. Ο λόγος; Άκουσε μία φωνή μέσα από το φέρετρο να ρωτάει απόκοσμα: «Πού είμαι»;

Η φοβερή περιπέτειά του από την οποία δεν έχει ακόμα συνέλθει συνέβη στο Γκελζενκίρχεν της Γερμανίας και μέσα στο φέρετρο βρισκόταν μία ηλικιωμένη γυναίκα που μόλις είχε μεταφερθεί από τον οίκο ευγηρίας που ζούσε, αφού πρώτα διαπιστώθηκε - λανθασμένα κατά πως φαίνεται - ο θάνατός της.

Μόλις ο νεκροκόμος άκουσε τη φωνή λιποθύμησε από το σοκ. Όταν συνήλθε, είδε τη γυναίκα ξαπλωμένη στο φέρετρο, με ανοιχτά τα μάτια.

Αμέσως κάλεσε το ασθενοφόρο και η ηλικιωμένη διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου αργότερα όμως άφησε πράγματι την τελευταία της πνοή, σύμφωνα με την εφημερίδα Metro.

Τώρα διεξάγεται έρευνα για να διαπιστωθεί γιατί η γυναίκα κατέληξε στο γραφείο τελετών, παρότι δεν ήταν νεκρή. Από τον οίκο ευγηρίας ισχυρίζονται ότι μία εργαζόμενη την βρήκε ξαπλωμένη στο κρεβάτι της, χωρίς να αναπνέει και ο γιατρός που κλήθηκε διαπίστωσε το θάνατό της, αλλά προφανώς έκανε τραγικό λάθος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman