ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Έρχεται το τέλος του κόσμου;

Tweet
Share
Tweet
Share

Σενάρια για το τέλος της Γης αλλά για μετά από... 22 δισεκατομμύρια ανακοίνωσε η επιστημονική κοινότητα στην τελευταία της έκθεση!

Σύμφωνα με κορυφαίους επιστήμονες λοιπόν, «ο "θάνατος" του σύμπαντος θα επέλθει σχεδόν με τον ίδιο τρόπο που δημιουργήθηκε. Θα υπάρξει μία τεράστια σμίκρυνση του κόσμου, πριν εκτοξευθεί στο άπειρο και πιθανόν τροφοδοτήσει με υλικό άλλους κόσμους».

Η περιγραφή από μόνη της είναι τρομακτική. Το σύμπαν διαστέλλεται σε όλο το μέγεθός του, συμπεριλαμβάνοντας τους γαλαξίες, τα ηλιακά συστήματα και ότι υλικό κυκλοφορεί στο λεγόμενο κενό. Πριν την "ώρα μηδέν", θα ξεκινήσει μία βίαιη συστολή, κατά την οποία τα υλικά θα διαχωρίζονται μεταξύ τους και στο τέλος θα εξαφανιστούν στο άπειρο, προς άγνωστη κατεύθυνση.

telos 607 469 577 324

Οι επιστήμονες παραδέχονται πως πρόκειται για ένα δραματικό σενάριο, το οποίο όμως, παραπέμπει στις συνθήκες που "γεννήθηκε" το σύμπαν, με το λεγόμενο Big Bang.

O "θάνατος" του σύμπαντος θα επέλθει σχεδόν με τον ίδιο τρόπο που δημιουργήθηκε

Ο Δρ. Μαρσέλο Ντισκόντζι, δήλωσε σχετικά: "Το μόνο πράγμα που σίγουρα γνωρίζουμε, είναι ότι το σύμπαν διαστέλλεται και ότι ο ρυθμός της διαστολής είναι επιταχυνόμενος. Μαθηματικά ξέρουμε τι σημαίνει αυτό".

Πηγή: reporter.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman