ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αγάπη ρε+ για καλό σκοπό

Tweet
Share
Tweet
Share

Τις δυνάμεις τους ενώνουν απόψε το βράδυ οι Αγάπη ρε+ και η Τεχνόπολη ενισχύοντας την προσπάθεια του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων για την υποστήριξη των συμπολιτών μας, σ’ αυτές τις δύσκολες συνθήκες.

Για τρίτη φορά μέσα σε δύο χρόνια οι καλλιτέχνες που αποτελούν την πρωτοβουλία αλληλεγγύης «Αγάπη ρε+» ενώνουν τις φωνές τους, αυτή τη φορά μετά από κάλεσμα της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων για την υποστήριξη του ΚΥΑΔΑ.

Το ΚΥΑΔΑ καθημερινά παρέχει στήριξη σε 20.000 ανθρώπους στην Αθήνα με τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και συσσίτια. Στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του Δήμου Αθηναίων, στο παλιό Φρουραρχείο, κάθε εβδομάδα προστίθενται 150 νέοι δικαιούχοι. Σήμερα έχει εγγεγραμμένες περισσότερες από 8.000 οικογένειες και μοναχικούς ανθρώπους.

Με δεδομένες τις άσχημες συνθήκες στην οικονομία, οι ελλείψεις που έχουν δημιουργηθεί είναι μεγάλες. Μια συναυλία, λοιπόν, προς ενίσχυσή του, με μοναδικό αντίτιμο είδη πρώτης ανάγκης, φάνηκε στους καλλιτέχνες ο καλύτερος τρόπος να ανταποκριθούν στην πρόσκληση.

132894 agapi

Οι υπεύθυνοι καλούν τον κόσμο να φέρει μαζί του ένα ή περισσότερα είδη από τις παρακάτω κατηγορίες σε ποσότητα ανάλογη με τις δυνατότητές του:

α) Τρόφιμα

β) Φάρμακα

γ) Είδη Υγιεινής/ Καθαριστικά

Τοποθεσία: Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100

Ημερομηνία: Τρίτη 28 Ιουλίου

Ώρα Έναρξης: 21:00

Είσοδος ελεύθερη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman