ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Online υπηρεσίες "έτη φωτός" μπροστά…

Tweet
Share
Tweet
Share

Οι καταναλωτές, τουλάχιστον στις ΗΠΑ, δεν χρειάζεται να ταλαιπωρούνται πια με ατελείωτες επισκέψεις για τις επιλογές τους στα καταστήματα ένδυσης. Νέες, έτη φωτός μπροστά από εμάς, υπηρεσίες σε απευθείας σύνδεση (Online), όπως η καινοτόμα διαδικτυακή υπηρεσία “box-a-month”  τους βοηθάει να ανακαλύψουν τα προϊόντα που τους αρέσουν και κάνει τα ψώνια για αυτούς. Σήμερα, λοιπόν, επέλεξα να σας παρουσιάσω κάποιες από αυτές:

Ανδρικά είδη με προσωπικό στυλ

1. TrunkClub

Η εξατομικευμένη συνδρομητική υπηρεσία ένδυσης για άνδρες “TrunkClub” ξεκίνησε επίσημα το 2009, και κάθε μήνα προσφέρει μια επιλογή από ρούχα επιλεγμένα από έναν ειδικό εμπειρογνώμονα του στυλ. Η υπηρεσία είναι δωρεάν και χρησιμοποιεί ένα μοντέλο-δοκιμής- αγορών, που σας επιτρέπει να δοκιμάσετε και στη συνέχεια να επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν μέσα σε δέκα ημέρες, χρησιμοποιώντας μια προπληρωμένη κάρτα χωρίς επιπλέον κόστος. Η επιστροφή μπορεί να σταλεί από οποιοδήποτε Courier κατ’ ευθείαν από το χώρο σας.

Η TrunkClub ξεκινά με μια εξατομικευμένη έρευνα με την οποία σας καλεί να απαντήσετε σε ερωτήσεις σχετικά με το προσωπικό σας στυλ, επιλέγοντας από τις κατηγορίες:

  • Clueless,
  • Self confident και
  • Aficionado.

Ταυτοχρόνως, μοιράζεται τα ονόματα των καταστημάτων λιανικής πώλησης, όπου μπορείτε αν θέλετε να τα επισκεφτείτε και να ψωνίσετε με το συνηθισμένο τρόπο. Στο τελευταίο στάδιο της έρευνας εισάγετε το βάρος και το ύψος, την περιφέρεια μέσης, το νούμερο παπουτσιού, καθώς και το μέγεθος του πουκάμισου. Με την εγγραφή σας, αφού δώσετε όλες τις προσωπικές σας πληροφορίες, που είναι απαραίτητες για να δημιουργθεί το προφίλ σας δίνεται το όνομα της προσωπικής σας στυλίστριας, μαζί με μια φωτογραφία της, σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μόλις το προφίλ σας ολοκληρωθεί, η στυλίστρια σας καλεί εντός ολίγων ημερών και δημιουργεί ένα προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας πακέτο (δηλαδή, ένα κουτί με 6-8 είδη ένδυσης) το οποίο σας αποστέλλει για να δοκιμάσετε. Δεν πληρώνετε τίποτα παρά μόνο αφού έχετε επιστρέψει τα αντικείμενα που δεν θέλετε να κρατήσετε μέσα στη δοκιμαστική περίοδο των δέκα ημερών.

2. Bombfell

Η δεύτερη υπηρεσία είναι η Bombfell, η οποία σας προσφέρει έναν τρόπο για να αναβαθμίσετε το στυλ σας, χωρίς την πλήρη αντικατάσταση της γκαρνταρόμπας σας, με ένα νέο ένδυμα ανά μήνα. Η εταιρεία παρέχει τρία στάδια επιλογής των προϊόντων της, με το ανάλογο styling που κυμαίνονται από 69 έως 199 δολάρια δολάρια ΗΠΑ ανά τεμάχιο. Κάθε ένα από τα προϊόντα είναι επιλεγμένο από προσωπικό στυλίστα. Μετά την εγγραφή σας μπορείτε να κάνετε μια γρήγορη αναζήτηση του συγκεκριμένου στυλ ενδυμάτων. Η Bombfell παρέχει μια προπληρωμένη κάρτα για εύκολες επιστροφές και την επιλογή να λαμβάνετε προεπισκόπηση των μηνυμάτων στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας, τα οποία σας πληροφορούν για την αποστολή και λεπτομέρειες των ενδυμάτων που επιλέξατε. Η προεπισκόπηση των μηνυμάτων αυτών σας επιτρέπει αν θέλετε να παραλείψετε κάποιο μήνα ή να ανταλλάξετε τα ενδύματα που έχουν επιλεγεί με κάποια νέα, πριν από την άφιξη τους στην πόρτα σας.

Πάνος Τσαγκαράκης

Πηγή: reporter.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman