Σύμφωνα με δημοσίευμα του L.A Weekly,το εστιατόριο La Trattoria στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ, ένα ευάερο, πολυσύχναστο ιταλικό μπιστρό στην Pasadena - είναι ένα έργο πάθους για τον ιδιοκτήτη του Πέρυ Βιδαλάκη, ο οποίος φαίνεται, ότι έκανε την έρευνά του και πήρε την πίτσα του πολύ σοβαρά. Η αυθεντικότητα γι αυτόν είναι υψίστης σημασίας. Αυτό το επιβεβαιώνει χρησιμοποιώντας ένα φούρνο μεγάλης αξίας με ξύλα, ο οποίος του έχει αποσταλεί από τη Νάπολη (χρειάστηκε να ενισχυθεί μέχρι και το πάτωμα της κουζίνας ώστε να κρατήσει το βάρος του). Έχτισε λοιπόν ένα δωμάτιο με ελεγχόμενη θερμοκρασία και υγρασία για την παρασκευή της ζύμης για τις πίτσες του, και προσέλαβε ένα Ιταλό pizzaiolo, για να κάνει τις πίτες του πιο «γοητευτικές». Και βέβαια δεν μοιράζεται τα μυστικά του.
Στο εστιατόριο, μπορείτε να διασκεδάσετε τρώγοντας μια από τις πίτσες που φτιάχνονται στον φανταχτερό φούρνο και να την συνοδέψετε με ένα κοκτέιλ, που είναι λίγο πολύ μια πίτσα σε ποτήρι. Η πίτσα – που εύστοχα ονομάστηκε Cocktail Pizza – δημιουργήθηκε για να σηματοδοτήσει την «Ημέρα της Πίτσας», η οποία μπορεί να μην είναι ακόμη «εθνική» αργία για τις ΗΠΑ, αλλά γιορτάζεται κατά το μήνα Οκτώβριο. Το μοναδικό αυτό κοκτέιλ δεν έγινε από έναν τρελό μπάρμαν που αποφάσισε να πετάξει μια πίτσα σε ένα μπλέντερ. Είναι πολύπλοκο κοκτέιλ και ενσωματώνει όλα τα στοιχεία του ονείρου κάθε λάτρη της πίτσας σε ένα περίεργο, αλλά όπως φαίνεται εκπληκτικά νόστιμο ποτό για ενήλικες.
Το κοκτέιλ παρασκευάζεται από χυμό ντομάτας, μανιτάρια πορτσίνι σε σκόνη, πιπέρι, βότκα και μια διπλή δόση βοτάνων από βασιλικό, ξανά βότκα και σερβίρεται με ένα αφράτο «σύννεφο» παρμεζάνας και μοτσαρέλας, σε ποτήρι μαρτίνι! Ένα πράγμα που δεν έχει το κοκτέιλ - πίτσα είναι η κρούστα, αλλά θεωρείται, σύμφωνα με τον αρθρογράφο της L.A Weekly, φοβερό ποτό."
Άσπρο πάτο λοιπόν!