Το αποτέλεσμα είναι ότι ένα τραπέζι, με προϊόντα υψηλών τιμών, θα στοιχίσει υπερδιπλάσια, από ένα τραπέζι, με τα ίδια προϊόντα και τις ίδιες ποσότητες, που, όμως, αγοράστηκαν με τις κατώτερες τιμές.
Μια προσεκτική έρευνα, πριν από κάθε αγορά, και αξιοποιώντας τις προσφορές, αποφεύγοντας τις παγίδες, μπορούμε να πετύχουμε χαμηλότερο κόστος, για το τραπέζι μας, σημειώνει το ΚΕΠΚΑ και συνιστά στους καταναλωτές να μην κάνουν υπερβολές στις ποσότητες που αγοράζουν, καθώς και ότι υψηλότερη τιμή δε σημαίνει και πάντοτε και καλύτερη ποιότητα.
Πηγή: reporter.gr