Καθώς οι νέες τάσεις των ξενοδοχείων σήμερα, αναζητούν σύγχρονες και έξυπνες ιδέες για τους πελάτες τους, το ‘Animation Cuisine’ είναι ένας τρόπος μαγειρέματος, όπου πάντα θα εντυπωσιάζει. Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το μεγαλύτερο μέρος της διαδικασίας παρασκευής της συνταγής μπροστά τους, να δουν τα φρέσκα προϊόντα που θα χρησιμοποιηθούν για το πιάτο που θα καταναλώσουν, όπως και να δουν από κοντά τις τεχνικές που θα χρησιμοποιήσει ο Chef, γεγονός που κάνει όλη τη διαδικασία πιο διαδραστική.
Το συναντάμε κατά βάση στα Resort ξενοδοχεία όμως και τα ξενοδοχεία πόλεων (City hotels) το χρησιμοποιούν, ολοένα και περισσότερο σήμερα.
Outline program
1η ημέρα – Live Cooking Bistrot
2η ημέρα – Live Cooking Buffet
3η ημέρα – Live Cooking Snacking
Χαρακτηριστικά προγράμματος
Τύπος προγράμματος : Demonstration
Χώρος διεξαγωγής : Οδός Κασσάνδρας – Καστοριάς & Κασσάνδρας – Βοτανικός – Αθήνα
Διοργανωτής : ΙΕΚ ΑΚΜΗ
Συντονιστής : GASTRONOMY ESSENTIALS
Χρυσοί Χορηγοί Unilever Food Solutions EGEM Metropolitan 4F Wusthof Delifrance Thermomix Odos Kassandras Χορηγός Εξοπλισμού Electrolux Χορηγός Ένδυσης Chefstyle
ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:
1)Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας: http://www.iek-akmi.edu.gr/seminaria/1512-animation-cuisine
2) Πληροφορίες για το παράρτημα της Αθήνας: κ. Κορτσινίδης, κα Φωτόγλου, Σύμβουλοι Σπουδών | Κοδριγκτώνος 16/ Πατησίων 125 |Τηλ. 210 82 24 074
Πληροφορίες για το παράρτημα του Πειραιά: κ. Ταραμπατζής, Σύμβουλοι Σπουδών| Σωτήρος 1 |Τηλ. 210 82 24 074
Πληροφορίες για το παράρτημα της Θεσσαλονίκης: κ. Χριστοδούλου, Σύμβουλοι Σπουδών | Τσιμισκή 14 |Τηλ. 2310 260 200
Πληροφορίες για το παράρτηα της Κρήτης: κα Κιμιώνη, κα Τσώνου| Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου |Τηλ. 2810 300 900
Πληροφορίες για το παράρτημα της Λάρισας: κ. Καρίνος, Σύμβουλοι Σπουδών| 6ο χλμ. Λάρισας - Νίκαιας |Τηλ. 2410 660 400