Πρόκειται για το νέο τρεντ, που σαρώνει στην Ιαπωνία. Σαλάτες σε μορφή τούρτας. Ένας έξυπνος και διαφορετικός τρόπος παρουσίασης του συνοδευτικού, που σίγουρα είναι πιο ελκυστικός από τον κοινό τρόπο σερβιρίσματος.
Η ιδέα ανήκει στην Misuki Moriyasu, η οποία ξεκίνησε να παρασκευάζει τις τούρτες το 2015. Όπως λέει η ίδια, οι σαλάτες αυτές είναι η εναλλακτική λύση στα κανονικά κείκ, απαλλαγμένη από ενοχές και περιττές θερμίδες καθώς περιέχουν μόνο λαχανικά, για το παντεσπάνι χρησιμοποιεί σόγια και για τη διακόσμηση tofu.
H VegedecoSalad, της Misuki Moriyasu, σήμερα διαθέτει 50 διαφορετικές τούρτες.
Η όμορφη εκδοχή της σαλάτας...