Αυτή η περιέργη πατέντα λειτουργεί ως επισημάνση ότι η διαδικασία της ζύμωσης έχει ολοκληρωθεί και το κράσι είναι έτοιμο. Όπως ο ίδιος λέει, αφού κάνει μία μίκρη τρύπα στην άκρη του προφυλακτικού, το τοποθετεί στο στόμιο του μπουκαλιού. Κατά τη διαδικάσία της ζύμωσης, όπως είναι φυσικό, το προφυλακτικό λόγω των αναιθυμιάσεων παραμένει φουσκωμένο. Όταν η διαδικασία της ζύμωσης ολοκληρωθεί, τότε το προφυλάκτικο αρχίζει να ξεφουσκώνει και έτσι καταλαβαίνει πως το κρασί είναι έτοιμο για κατανάλωση.
Το κρασί που έχει ως βάση του καρπούς, τζίντζερ και ιβίσκο, πουλά 50 μπουκάλια σε καθημερινή βάση στο οινοποιείο El Canal.
Μέχρι στιγμής η επιχείρηση είναι οικογενειακή, όμως ο επίδοξος παραγωγός σκοπεύει να αυξήσει τις πωλήσεις και την τιμή της φιάλης, που αυτήν την στιγμή είναι μόλις 25 κουβανικά πέσος (1 ευρώ).
(πηγή: euronews)